THE ULTIMATE GUIDE TO کارشناسی رنگ خودرو

The Ultimate Guide To کارشناسی رنگ خودرو

The Ultimate Guide To کارشناسی رنگ خودرو

Blog Article

کارشناسی قطعات بیرونی خودرو; گلگیر ها، درب های کناری، درب صندوق عقب و کاپوت

آموزش استفاده ازانواع دستگاه های شناسایی عیب رنگ و کنترل رنگ خودرو به صورت کمی و کیفی :

در کارشناسی کارنامه بیش از ۴۰۰ بخش از خودرو بررسی می‌شود که «وضعیت فنی»، «بدنه»، «لاستیک‌ها»، «موتور و انتقال قدرت»، «سیستم تعلیق، فرمان و ترمز»، «فضای داخلی و سیستم‌های برقی»، «آپشن‌ها» و همچنین «اسناد و مدارک خودرو» را شامل می‌شود.

همچنین، در صورتی که یک خودرو تصادف کرده باشد ممکن است ایرادات فنی دیگری نیز برای آن به وجود آمده باشد که در کارشناسی مشخص میشود. بنابراین، قبل از خرید یک خودرو، ضروری است که آن را به کارشناسی خودرو برده و علاوه بر بررسی رنگ و بدنه ، خودرو از نظر فنی نیز مورد بازرسی قرار گیرد.

کارشناسی موتور خودرو شامل بررسی تمام آیتم‌هایی می‌شود که به قلب تپنده ماشین تعلق دارند. سلامت بدنه، سیلندرها، سرسیلندرها، سوپاپ‌ها، پیستون‌ها، استارت خودرو، لرزش موتور، روغن‌سوزی، دمای موتور، وضعیت باتری، دود اگزوز و… همگی در لیست مواردی هستند که کارشناس باید به آن‌ها توجه کند.

از مزایای دستگاه های دیجیتال نسبت به دستگاه های مغناطیسی می توان به دقت بالاتر دستگاه های دیجیتال برای کارشناسی رنگ خودرو اشاره کرد.

به‌طور کلی ۱۴۵ آیتم در کارشناسی خودرو حائز اهمیت است که در ادامه مقاله به بررسی مفصل آن‌ها می‌پردازیم.

تعیین نوع مواد و روش ‌های لازم برای بازسازی و رفع عیوب رنگ

اما شاید گاهی اوقات تشخیص رنگ خودرو بدون ابزارهای لازم برای کارشناس خبره هم به سادگی امکان‌پذیر نباشد. به‌همین‌دلیل برای این کار از دستگاه پیشرفته تشخیص رنگ دیجیتال یا اتاق تشخیص رنگ استفاده می‌کنند که با توجه به ضخامت رنگ خودرو، به راحتی و با قطعیت اعلام می‌کند که خودرو رنگ شده است یا نه.

کارشناسی خودرو کارشناسی رنگ خودرو کارشناسی فنی خودرو قیمت کارشناسی خودرو

در کارشناسی رنگ و بدنه، مواردی مانند رنگ‌شدگی، تعویض قطعات، آبرنگ، خط‌وخش، فرورفتگی، قلم‌گیری، آسیب‌دیدگی شاسی و سینی کارشناس رنگ ماشین را بررسی می‌کنیم. این کارشناسی با تجهیزات به‌روز و کامل انجام می‌شود.

کاپوت را بالا بزنید و در صندوق عقب و تمام درهای خودرو را باز کنید و لبه‌های آن را بررسی کنید. ازآنجاکه در کارخانه اتاق خودرو را به طور یکپارچه و کامل (البته بدون وجود اجزای داخلی) رنگ می‌کنند، روی لبه‌ها و درزگیرهای داخلی خودرو نباید رنگی وجود داشته باشد.

رنگ کارخانه به سادگی پوسته نمی‌شود و پریدگی پیدا نمی‌کند. اگر در جاهایی تکه‌ای از رنگ کنده شده است، آن رنگ فابریک کارخانه نیست.

تماس با فن آموزان تلگرام واتس آپ ایتا روبیکا بله

Report this page